Rólunk mondták

Nagyon büszkék vagyunk arra a szolgáltatásra, amelyet ügyfeleink számára biztosítunk. Tény, hogy ügyfélkapcsolatunk drasztikusan személyeseb, mint a legtöbb ügynökségnél. 

“Attila a IV. Miss Dundi és Dögös Szépségkirálynő Választás molinójának és roll-up-jának grafikáját készítette a számunkra, és rendkívül elégedettek voltunk a munkájával. Megközelítése fiatalosa, lendületes, tudja mit szeretne az ügyfél, a kéréseket szó nélkül, és azonnal teljesítette a módosításokkal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy még soha nem volt ilyen szuper grafikája a versenyünknek, pedig ez a negyedik! És idén először, SENKI nem hiányzott a molinóról a grafikus hibája miatt, ami megkímélt minket az utólagos reklamációktól. Mindenkinek szeretettel ajánlom Attilát, aki profi munkát szeretne gyorsan, megfizethető áron.”
Lakatos Judit
“Cégünk honlapjai  - http://europakonyvesbolt.hu/, http://irodabutorcentrum.hu/ -  a vállalt határidőn belül, elképzeléseinknek megfelelően, modern, átlátható, könnyen kezelhető és ízléses formában valósultak meg. Az ügyfélkezelés kiemelkedő, alaptudással és kis segítséggel tökéletesen elboldogulunk. Tapasztalataink alapján korrekt, megbízható partnerként ajánljuk a CoffeDesign-t mindenkinek, aki szeretné az on-line arculatát ötletes, jó szakemberre bízni!”
Szatmári Ilona
“Honlapunkat gyorsan, korrekten, kéréseimet maximálisan figyelembe véve készítette el. Külön köszönöm, hogy számítástechnikai eszközeink telepítésében, a felmerülő problémáknál bármikor készségesen segített és segít a mai napig is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
Forrás Óvoda
“Online marketingben verhetetlen ez a csapat! Folyamatos figyelemmel kísérik végig üzletünk alakulását mind a közösségi oldalakon mind a valós értékesítésben. Rengeteget segítettek a jobb ügyfél elégedettség megalapozásában és a termékfejlesztésben is! Hála nekik helyileg piacvezetők tudtunk lenni, már négy értékesítési ponttal városunkban”
Sipos Etu
“Nagyszerű csapat akik segítettek a likeokból , megosztásokból és kommentekből új vásárlókat varázsolni.”
Rózsa Fürdő – Herczegné Rita
Csak néhány hónapig dolgoztam ezzel az ügynökséggel, de habozás nélkül ajánlom őket. Ügyféltámogatásuk kiemelkedő volt, és túllépték az elvárásaimat. Sok SEO céggel dolgoztam, de egyikük sem hasonlítható össze velük.
Papp Róbert
Phlebotomist
“Ha marketing, grafika vagy weboldal tervezés akkor csakis a CoffeDesign! Ami kiemelten hasznos volt, hogy érthetően sikerült mindent átbeszélni és állandóan elérhetőek voltak számunkra”
Zsikó István
“Ezúton szeretnénk azt a profi szintű Webshop kialakítást és elindulást megköszönni. Ami a kezdő lépésektől a Webáruház elindulásáig tanúsított. Külön érdemes megemlíteni a rugalmas és kéréseinket figyelembe vevő hozzáállást. Termékeink egyedisége, nagyfokú figyelmet igényelt, de ezt is sikerült megoldani. Bizonyíték erre az oldal sikeressége.”
Kéri László