Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Hírdetések

A Pay Per Click azonnali hatást gyakorol, és sokkal nagyobb hatótávolságot és expozíciót ad a márkának, mint az első oldal expozíciója a nagyobb keresőmotoroknál. Kiemelten azonnal érhető el bevétel egy jól kialakított Adwords vagy Facebook termék hirdetéssel.

Kampánystratégiáink célja, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek és piaci helyzetének. Naprakész, Pay Per Click szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek tartalmazzák a fizetett keresési hirdetéseket, a videohirdetéseket, a vizuális hirdetéseket, a PPC-remarketingeket és a közösségi hirdetéseket.

Eredményeket nyújtunk, amelyek segítik ügyfeleink üzleti céljainak elérését. Napi szinten kezeljük ügyfeleink fiókjait, és nyomon követjük az ajánlati árakat és a költségkereteket annak biztosítására, hogy maximalizáljuk a megtérülést.

Kiemelkedő eredményünk az összetett és személyre szabott megközelítésünknek köszönhető, amely részletes áttekintést nyújt ügyfeleink üzleti tevékenységéről és a Pay Per Click hirdetési törekvéseiről, valamint az ajánlott tevékenységek kiemelt listáját tartalmazó lehetőségekről.

Fizetett kereső hirdetés

Keressen pozitív ROI-t PPC keresési hirdetéseinken keresztül. Költsön pénzt bölcsen, és használja a leginkább célzott és költséghatékony formában reklámra.

PPC Remarketing

Alakítsa át potenciális ügyfeleit hűséges ügyfeleknek. Szakembercsapatunk segít abban, hogy új ügyfeleket hozzon olyan stratégiák kidolgozásával, amelyek minden igényt kielégítenek.

Közösségi hirdetés

Szüksége van a márka, a termék vagy a szolgáltatás tudatosítására? Olyan társadalmi hirdetési stratégiát fogunk kialakítani, amelynek célja a KPI-k és a célok elérése.

Display hirdetés

Kínálunk egyedi megjelenítési marketing stratégiákat aaz eladás növekedésének, az elkötelezettségnek és a konverzióknak a növelésére. Sikeresen kezeljük mind a közvetlen válaszkampányokat, mind az általános kampányokat.

Videó hirdetés

Az online hirdetések szakértői vagyunk. Csapatunk készen áll arra, hogy versenyelőnyt szerezzen olyan videohirdetések létrehozásával, amelyek növelik a márka jelenlétét.

Contact us today and get maximum returns of your investments.

Rólunk mondták

Összes vélemény
Azok a részek ahol * -al jelöltek, kötelezően kitöltendők.

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).