Mobile Marketing Services

Mobil Marketing

Napjainkban új csatornák és platformok jelennek meg, a mobil pedig erősen vezető szerepet játszik.

Az okostelefon-használók száma folyamatosan növekszik, és messze meghaladja a PC-felhasználók számát, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni annak lehetőségét, hogy elérjük a közönséget. A mobil marketing erősebb felhasználói élményt nyújt, amely túlmutat a szabványos banner hirdetésen, amelyet könnyen át lehet tekinteni a mobil képernyőn, ami nagyobb lehetőséget kínál a célzott közönség elérésére bárhol és bármikor.

A mobil marketing számos lehetőséget kínál a felhasználókkal való személyes kapcsolatra. Napjainkban nemcsak az életkorra, a nemre és a helyszínre, hanem az érdeklődésre és a mobil böngészési adatokra is vonatkoztathatunk egy sokkal specifikusabb közönséget, valamint olyan egyéb tényezőket is, amelyek lehetővé teszik egy adott célszegmens elérését egy meghatározott közönségprofilon belül.

A weboldalak fejlesztésében szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, reszponzívak legyenek és mobil felületeken is teljes élményt nyújtsanak.

Az üzleti igényekhez szabott mobil marketingstratégia egyéni megoldását nyújtjuk. Ne hagyjon ki egy hatalmas üzleti lehetőséget - menjen mobilra!

Reszponzív megoldások

Nagyszerű böngészési élményt biztosítunk minden olyan felhasználó számára, akik a mobil és asztali gépekről érkezbnek.

Pontos hirdetés

Tudjuk, hogy a mobil marketing fontos az üzleti siker érdekében, ezért mobilkampányaink pontos célzáson alapulnak.

SMS Kampányok

Olyan megközelítést alkalmazunk, amely integrálja a különböző mobilcsatornákat, beleértve az SMS mobil marketing kampányokat is.

Munkáink

Összes projekt
Azok a részek ahol * -al jelöltek, kötelezően kitöltendők.

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).