Email Marketing

Email Marketing

Testre szabott marketingkampányokat hozunk létre a közönség egyes szegmensei számára,  amik segítenek hirdetni a termékeket és szolgáltatásokat, új ügyfeleket hoznak és a meglévő vásárlóknál pedig növelik a kosárértéket.

Az e-mail marketing hatékony kapcsolatot biztosít a megcélzott közönséggel, és a legjobb értékesítési felület. Érje el a jelenlegi és potenciális ügyfeleit, és tájékoztassa az aktualitásokról vagy legújabb ajánlatairól és híreiről.

A marketingesek egyetértenek abban, hogy az e-mail kulcsfontosságú az üzleti életben, különösen a ROI-nál és a hosszú távú nyereséges kapcsolatok kialakításánál. A személyre szabott, szegmentált és célzott e-mail marketingkampány fontos a márkaismertség és a hajtáskonverziók szempontjából.

Szakembereink a szerszámokat, a stratégiát, a megvalósítást és az eredmények nyomon követését alkalmazzák a lehető legjobb márkajelzés elérése érdekében.
A teljes e-mail marketing stratégiától a sablontervtől a nyomon követésig és jelentéstételig gondoskodhatunk.

Legjobb E-mail Stratégia

Csapatunk kidolgozza a legjobb stratégiát, amely vonzza a meghatározott célközönséget és megteremti információs igényeit.

Email Marketing Kampányok

Csapatunk kész arra, hogy e-mail sablont tervezzen, készítsen és küldjön el a közönséggel való kommunikációhoz, valamint irányítsa az e-mail marketing kampányát, hogy drámai változásokhoz vezessen az értékesítésben és a jövedelmezőségben.

Email Sablon Design

Innovatív formatervezéseink és megoldásaink megfelelnek az e-mailek kiszolgálásának. Szakmai tervezőink életre keltik üzenetét, és növelik a célközönség elkötelezettségét a márkával.

Visszakövetés és Riportolás

A kampány kulcsfontosságú szempontjairól, például arról, hogy mire kattintottak az e-mailben, mekkora látogatószám érkezett a webhelyére, áttekinthető elemzést kap.

Mindent kezelünk az egyénileg testre szabott tartalmakkal, a végponttól végpontig terjedő e-mail kampányig és a programozói megoldásokig.

Egyedi stílusú e-maileket tervezünk személyre szabott tartalmakkal, amelyek segítenek Önnek egy termék értékesítésében, egy ügy kiváltásában vagy egy szolgáltatás nyújtásában. Küldjük az üzenetet a tömegeknek.

Testimonials

See all testimonials
Azok a részek ahol * -al jelöltek, kötelezően kitöltendők.

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).