Digital Consultancy Services

Digitális tanácsadás

Kidolgoztunk egy megközelítést a digitális stratégiák kialakítására ügyfeleink számára, amelyek meghatározzák a prioritást élvező, költséghatékony megoldásokat, amelyek mérhető megtérülést (ROI) nyújtanak.

A digitális tanácsadás célja, hogy meghatározza a szigorú, digitális stratégiát, amely a kulcsfontosságú kereskedelmi célok irányítására koncentrál. A bevételek növelése, a hatékonyság növelése, a költségcsökkentés, a személyzet képzése és az ügyfelekkel való kommunikáció csak néhány olyan üzleti prioritás, amely létfontosságú bármely vállalat sikeréhez. Annak elkerülése érdekében, hogy extra pénzt költsünk gyenge megtérüléssel, egy komplex, mégis hatékony stratégiára van szükség.

Szolgáltatásunk egy felbecsülhetetlen lehetőség azok számára, akik nem szeretnék teljes mértékben kiszervezni üzleti megoldásaikat. Segítséget nyújt a házon belüli csapatoknak képzési és fejlesztési folyamatában, valamint bizonyos ad hoc feladatok kiküszöbölésében.

Büszkék vagyunk tudásunkra és tapasztalatainkra a mai vezető digitális és kreatív megoldások területén. Ügyfeleinknek ipari, műszaki és kreatív tapasztalattal állunk rendelkezésére, amely folyamatosan biztosítja az elért eredményeket.

Effective Digital Consultancy Strategy

A termék, a szolgáltatás, az ügyfelek, a vállalati igények és / vagy üzleti célok alapos ismerete érdekében a digitális tanácsadóink csoportos interjúkat tarthatnak Önnel és csapattagjaival. Szakembereink felmérhetik a digitális technológiák hatását és hatékonyságát, sőt megvizsgálhatják, hogy a versenytársak milyen jól működnek. Csapatunk ezután azonosítani tudja a teljesítmény mutatótak a sikeres online stratégia további méréséhez és értékeléséhez.

A mi fent említett szolgáltatásaink mellett professzionális csapata is betekintést nyerhet cégedbe a fogyasztói személyiségek profilozásával, az ügyfelek viselkedésének követésével és a fogyasztók interakciójával. Ez a kutatás lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük, mik jelentősek az Ön ügyfelei számára, és hogyan alakíthatjuk őket vásárlókká, illetve növelhetjük a kosárértéket.
Minden szolgáltatásunkat külön-külön vagy más digitális szolgáltatással összevonva is megrendelheti.

Effective Digital Consultancy Strategy
Azok a részek ahol * -al jelöltek, kötelezően kitöltendők.

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).