Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Kátai Attila E.V. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése,
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Kátai Attila E.V  weboldalának (coffedesign.hu) tartalma –különös tekintettel a saját szerkesztésű cikkek, bejegyzések, fotók és videók szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
A Kátai Attila E.V előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Kátai Attila E.V azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Kátai Attila E.V az itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállal.
Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.
Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges.
A Kátai Attila E.V. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Kátai Attila E.V.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kátai Attila E.V  nyilvántartsa és kezelje. A Kátai Attila E.V a birtokába került adatokat, a 2014.10.06-án a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére megküldött „Kérelem adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételéhez” dokumentumban szerepeltetett módon, bizalmasan kezeli.
Regisztrációs szám: NAIH – 111111